Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN plus size fashion by LIndien je een bestelling plaatst bij plus size Fashion by L verklaar je jezelf akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg. Je kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen.Orderbevestiging

Zodra je bij ons een bestelling hebt geplaatst, ontvangt je via e-mail een orderbevestiging.

Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW.Bestellen, betalen en levering van de producten

Je kunt direct betalen met iDEAL , Bancontact en Klarna

Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank.

Na het geven van je goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en je bestelling direct in behandeling genomen.

Onze betalingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy volledig gewaarborgd is.

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling binnen enkele dagen aan postvervoerder PostNL aangeboden ter verzending.

Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Na verzending van je bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder.

Let op: kies je voor brievenbuspost dan zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en of schade tijdens verzending van je order door PostNL. Brievenbuspost is NIET traceerbaar.

Pakketpost wordt over het algemeen binnen 1 a 2 werkdagen aan je geleverd.

Je pakket wordt 2 a 3 keer aangeboden op je opgegeven huisadres. Kun je het niet in ontvangst nemen, dan wordt je pakket hierna naar een afhaallocatie gebracht. Hiervan krijg je bericht.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen/in ontvangst nemen van je pakket. Mocht je pakket bij ons retour komen omdat je het niet hebt kunnen aannemen, dan is er de mogelijkheid om het, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij ons retour komen omdat PostNL niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.

Verzend- en verpakkingskosten

Voor het verzenden van de bestelling worden de standaard tarieven gehanteerd van de postvervoerder.

De verzendkosten van kleine (platte) bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspost) bedragen € 4,95

Grotere bestellingen vallen onder pakketpost tot 10 kg, de verzendkosten zijn dan: € 6.95 (PostNL). Voor verzendingen naar België rekenen we €11 verzendkosten.Ruilen en retourneren

Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je een mail sturen via het contact formulier met daarin je naam, ordernummer, artikel, rekeningnummer en de reden van retour.

Daarna kun je de artikelen aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking.
Sale artikelen nemen we niet retour.

Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze kosten voor rekening van de klant zijn.

Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor je eigen rekening. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal aan je retour betaald worden.


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 8 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 8 dagen om uw product retour te sturen.
Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.
Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant.
Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Klachten/Garantie

Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Vervoersschade

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij je ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen.

Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen kosteloos door ons vervangen worden.

Let op: vergeet je ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij je de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen.

Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt je garantie en behouden wij ons het recht voor je aansprakelijk stellen voor de ontstane schade.Overeenkomst

Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van je bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heb je het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kun je ons verzoeken om terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met je zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen je in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.Prijsafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen je bij prijswijzigingen inlichten. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.Privacyverklaring

Plus size fashion by L verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking.

Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.Contact

Heb je vragen naar aanleiding van wat je op onze site gezien of gelezen hebt, dan kun je een e-mail sturen via ons contact formulier.

Adres winkel:
Midstraat 153D
8501AL Joure© 2020 Plus size fashion by L

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd.

Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2024 Plus size fashion by L | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel